Diepzeebedrog

Nieuwe Escape Room sensatie!

Geplaatst op 1 juni 2023

Beeld je in: Aan boord van het ss Rotterdam valt de deur van de oude koelcel met een ijskoude klik achter je in het slot. De klok tikt… Er is nu geen ontkomen meer aan! Eind jaren ’90 nam rederij Premier Cruises het schip over van de Holland-Amerika Lijn en het voer het onder de naam ss Rembrandt over de zeven wereldzeeën. Ondertussen is kapitein Manus Goudkamp wrede plannen aan het smeden, plannen die hoogstwaarschijnlijk uitlopen tot chaos, ellende en groot verdriet. 

Klinkt spannend toch? De voormalige Koelcel Escape Rooms aan boord van het ss Rotterdam zijn afgelopen maand volledig verbouwd en er is een nieuwe Escape Room ontstaan: Diepzeebedrog! Nog steeds op dezelfde plek aan boord, maar  met een reeks aan nieuwe spellen biedt Diepzeebedrog zelfs voor degenen die de Koelcel al eens eerder hebben ervaren, een volledig nieuwe uitdaging.

Zin in een avontuur? Trommel je vrienden op en boek Escape Room “Diepzeebedrog”. Het wordt gegarandeerd een ervaring om nooit te vergeten. Bekijk onze website voor meer info of om direct te boeken. Kom aan boord en ontdek of jij het in je hebt om een held te zijn op het ss Rotterdam en Kapitein Goudkamp te stoppen.

Tot snel!

 

Meer informatie!