Wat fijn dat u heeft gekozen voor het prachtige ss Rotterdam!

Promo code ss Rotterdam

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,

Boek uw hotelkamer altijd rechtstreeks tegen een speciaal tarief

Promo code ss Rotterdam

Als gast van een meeting of event verblijft u al met 5% korting aan boord van het ss Rotterdam. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen.

Boek uw hotelkamer

Op geen enkele andere website, of via geen enkele aanbieder, vindt u een beter aanbod voor ons hotel met dezelfde voorwaarden. Wilt u verzekerd zijn van een hotelkamer? Boek dan een hotelkamer direct online, stuur uw verzoek aan reserveringen@ssrotterdam.nl onder vermelding van ‘Promo code ss Rotterdam’ of bel onze reserveringsafdeling op + 31 10 297 30 97.

Voorwaarden

  • Deze promo code kan niet in combinatie met andere aanbiedingen, promoties of arrangementen worden gebruikt.
  • Hotelkamer exclusief ontbijt en stadsbelasting (ontbijt is online direct bij te boeken)
  • Gratis annuleren is mogelijk tot 18:00 uur op de dag van aankomst
  • Credit Card vereist ter garantie van de reservering. Uw kaart wordt geautoriseerd vóór aankomst, betaling geschiedt bij check in.

Over het ss Rotterdam

Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van La Grande Dame en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken.

Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Bovendien zijn de restaurants op het schip vrij toegankelijk.

The start of new memories

Ontdek de sfeer