Lynbaan Shop

Webshop

In samenwerking met Hotel New York

Webshop ss Rotterdam

Een blijvende herinnering aan het ss Rotterdam of een leuk cadeau om te geven aan je vrienden, geliefde of familie? Bekijk het online assortiment in onze webshop. De bestelling wordt thuis bezorgd waardoor je niet meer zelf de winkelstraat in hoeft maar wel kunt genieten van alle mooie souvenirs uit de webshop. Onderstaande link verwijst je door naar de webshop op de website van Hotel New York. Op deze pagina zijn ook de artikelen van het ss Rotterdam te vinden.

Bezoek de webshop

Samenwerking

Vanaf vrijdag 23 november heeft het ss Rotterdam in samenwerking met Hotel New York een eigen pop-up winkel in de Rotterdamse Koopgoot. In deze tijden is het fysiek winkelen niet altijd meer vanzelfsprekend. Juist daarom hebben de twee Rotterdamse iconen de krachten nogmaals gekoppeld en hebben we samen een webshop opgezet.

Webshop

Moederdag

Moederdag staat alweer bijna voor de deur! Verwen jouw moeder met dit heerlijke pakket waarin een mooi Fidrio bolvase, een cappuccino set , overheerlijke chocolade en een leuk keukendoeken set te vinden zijn! Ze zal het uiteraard extra leuk vinden als jij erbij beloofd af en toe een lekkere cappuccino voor haar te maken!

OP = OP

Bestel direct hier!

Let op! Dit is een voorbeeldpakket. Uiteraard kunnen wij ook een gepersonaliseerd pakket voor jouw moeder samenstellen!Je kunt nu ook een shopafspraak maken om bij ons aan boord  een pakket samen te stellen! Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.