Een unieke locatie voor een feestelijk evenement!

Grand Ballroom

Grand Ballroom

De Grand Ballroom is de ideale locatie voor grote evenementen met een authentieke sfeer in een unieke omgeving.

De authentieke Grand Ballroom is altijd al dé ruimte geweest voor grote feesten en bijeenkomsten, maar ook presentaties zijn hier zeer goed mogelijk. De grote ramen geven een prachtig uitzicht op de skyline van de stad en de Rotterdamse haven. Opvallend is de immense muurschildering welke het leven in en rond de Aegeïsche Zee voorstelt. Zowel beneden als op het grote balkon bevindt zich een buitenterras. Bij goed weer kan er buiten een borrel georganiseerd worden of buiten worden gedineerd.

De Grand Ballroom biedt gratis wifi, daglicht en luchtbehandeling en is geschikt voor maximaal 420 personen. Daarnaast is de zaal voorzien van een projectiesysteem, vier TFT schermen en een geluidsinstallatie. Hierop kan een mobiel geluidssysteem aangesloten worden voor professionelere uitversterking. De aanwezige opstelling kan gedeeltelijk gewijzigd worden.

Sluit uw bijeenkomst af met een diner in de luxe Club Room of het Lido Restaurant met het aangrenzende Lido Terras. Of geniet van heerlijke cocktails in de Captain’s Lounge of Ocean Bar. Het ss Rotterdam biedt ook complete vergaderarrangementen, neem hiervoor contact met ons op.

 

Kenmerken

Zaal naam:

Grand Ballroom


Geschikt voor:

Bruiloft, Congres, Diner, Evenement, Feest


Zaal afmetingen:

Oppervlakte: 428m2

Hoogte: 5m


Zaal capaciteit:

Tot 500 personen


Mogelijke opstellingen:

  • BanquetOpstelling - WestCord Hotels
  • TheaterOpstelling - WestCord Hotels
  • ConferenceOpstelling - WestCord Hotels
  • U-vormOpstelling - WestCord Hotels
  • SchoolOpstelling - WestCord Hotels

The start of new memories

Ontdek de sfeer

3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam