Werelds genieten

Samen of alleen, lekker wegdromen bij een prachtig uitzicht op Rotterdam of de Nieuwe Maas. Dat kan op het ss Rotterdam! Genieten in het Lido Restaurant waar het bruist, of in de Club Room; stijlvol authentiek in een nieuwe jas. Op zoek naar ontspanning? Droom weg in de Ocean Bar, proef de sfeer in de Captains Lounge of relax bij stralend weer in een deckchair op het Lido Terras op het achterdek.

Lido Restaurant

Het grote Lido Restaurant kent een lage drempel met een warme en vrolijke uitstraling, waar de hele dag geproefd kan worden van veel lekkers. Bij stralend weer is het goed toeven op het aangrenzende terras; een buitendek met prachtig uitzicht over Rotterdam!

Club Room

In de Club Room is een intieme sfeer goed voelbaar. Vroeger werd dit ook wel de ”huiskamer” aan boord genoemd. Hier hangen nog vele originele kunstwerken aan de muren waar u absoluut geen oog vanaf kunt houden, tot het eten komt! Misschien zit u dan wel aan de ”Captains Table” en geniet u van een extra bijzondere avond.

Ocean Bar

De Ocean Bar is dé bar aan boord van het ss Rotterdam; de authentieke golfvormige bar en het met reusachtige vissenschubben bedekte plafond hebben niets van hun spectaculaire uitstraling verloren. Droom weg met een heerlijke cocktail, een goed glas wijn of een goede cognac en een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Captains Lounge

Een luxe kopje koffie drinkt u in de Captains Lounge! Deze schitterende ruimte op het Main Deck is de ideale locatie om te even te ontspannen of om in alle rust te werken, onder het genot van diverse verrassende koffie combinaties. 

Lido Terras

Het Lido Terras is met een prachtig uitzicht op Rotterdam en het zwembad als middelpunt het mooiste terras van de stad. Bij mooi weer is het terras de hele dag open voor iedereen die een broodje wil eten, een cocktail drinken of simpel een kopje koffie met gebak wil bestellen.

Reserveringsaanvraag

Wilt u een reservering maken in één van onze restaurants? Bel naar +31 900 337 688 37 of email naar restaurant@ssrotterdam.nl.

Weekmenu

- Oosterse misosoep met shi-i-takes, lente ui en pikante kip
- Varkenshaasje met rookkaassaus, witlof ham en kaas en aardappelgratin
- NY strawberry cheesecake

 

Nieuws

  Techniektour

  Techniek onder de Waterlijn

  Najaren varen over de wereldzeeën, ligt het ss Rotterdam permanent aan de kade in het centrum-zuid van Rotterdam. Het schip heeft een lange en rijke historie. Dat is te zien en te voelen! Vandaag de dag is het ss Rotterdam een bijzondere plek waar u kunt eten, drinken, overnachten, vergaderen, feesten en trouwen. Tevens kunt u het schip middels diverse rondleidingen ontdekken. Wilt u meer weten over de techniek in de machinekamer? Boek dan een Techniek onder de Waterlijn Tour!

Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SCHIP?

Bezoekadres: 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 26/4

  Koningsdag 2014

  Het ss Rotterdam heeft een rijke Koninklijke historie! Koningin Juliana verrichtte in 1958 de doop, kroonprinses Beatrix was aan boord… Lees meer

 • 27/4

  Kunsttour

  Mooie wandkleden, beelden, figuren en kunstzinnige glaswanden. Wie waren de kunstenaars en architecten, welke materialen werden gebruikt en wat stellen de… Lees meer

Complete agenda