Als u, uw bedrijfsfeest in Rotterdam wilt organiseren, dan adviseren wij u graag hierin. Het ss Rotterdam heeft een gespecialiseerd team, dat u alles kan vertellen over de mogelijkheden aan boord voor het organiseren van een bedrijfsfeest in Rotterdam. Door de verschillende zalen zijn er vele combinaties mogelijk om een spektakel te maken van uw bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren.

“Uw bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren in samenwerking met het ss Rotterdam”

Uw bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren wij graag voor u!

Het ss Rotterdam biedt een platform voor uw bedrijfsfeest in Rotterdam. Merken die elkaar versterken gaat zeker op bij het organiseren van uw bedrijfsfeest in Rotterdam. Gasten hebben het gevoel dat ze een klein reisje gaan maken wanneer zij aan boord zijn van het ss Rotterdam, dit maakt het een avond die ze nooit zullen vergeten.

Uw bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren, was nog nooit zo gemakkelijk

Voor het organiseren van een bedrijfsfeest aan boord van het ss Rotterdam, hebben wij mooie arrangementen samengesteld. Graag adviseren wij u, tot in detail, over de mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest in Rotterdam. U kunt het bedrijfsfeest tot een bijzondere gelegenheid maken aan boord van het ss Rottterdam. Uw bedrijfsfeest kunt u zo persoonlijk maken als u zelf wenst.

Flamingo´s PVW_6547

Mogelijkheden voor bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren

Er is echt van alles mogelijk voor bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren. U kunt denken aan spectaculair entertainment tot bijzondere culinaire invullingen tijdens het organiseren van uw bedrijfsfeest in Rotterdam. Hieronder de zaken die uw bedrijfsfeest in Rotterdam persoonlijk kunnen maken:

 • Maatwerk entertainment, muziek die past bij het moment
 • Ceremoniemeester die uw gasten door de avond heen begeleid
 • Culinaire invulling op persoonlijke wijze ingevuld
 • Gebruik van uw logo op verschillende momenten van de avond
 • Spectaculaire afsluiting

Graag laten we tijdens een rondleiding aan boord alle mogelijkheden persoonlijk zien. Wilt u, uw bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren? Neem dan contact met ons op. Tip: Bekijk ook de mogelijkheden om uw bedrijfsfeest te organiseren in Rotterdam ons zusterhotel Hotel New York.

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda