Als u, uw bedrijfsfeest in Rotterdam wilt organiseren, dan adviseren wij u graag hierin. Het ss Rotterdam heeft een gespecialiseerd team, dat u alles kan vertellen over de mogelijkheden aan boord voor het organiseren van een bedrijfsfeest in Rotterdam. Door de verschillende zalen zijn er vele combinaties mogelijk om een spektakel te maken van uw bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren.

“Uw bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren in samenwerking met het ss Rotterdam”

Uw bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren wij graag voor u!

Het ss Rotterdam biedt een platform voor uw bedrijfsfeest in Rotterdam. Merken die elkaar versterken gaat zeker op bij het organiseren van uw bedrijfsfeest in Rotterdam. Gasten hebben het gevoel dat ze een klein reisje gaan maken wanneer zij aan boord zijn van het ss Rotterdam, dit maakt het een avond die ze nooit zullen vergeten.

Uw bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren, was nog nooit zo gemakkelijk

Voor het organiseren van een bedrijfsfeest aan boord van het ss Rotterdam, hebben wij mooie arrangementen samengesteld. Graag adviseren wij u, tot in detail, over de mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest in Rotterdam. U kunt het bedrijfsfeest tot een bijzondere gelegenheid maken aan boord van het ss Rottterdam. Uw bedrijfsfeest kunt u zo persoonlijk maken als u zelf wenst.

Flamingo´s PVW_6547

Mogelijkheden voor bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren

Er is echt van alles mogelijk voor bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren. U kunt denken aan spectaculair entertainment tot bijzondere culinaire invullingen tijdens het organiseren van uw bedrijfsfeest in Rotterdam. Hieronder de zaken die uw bedrijfsfeest in Rotterdam persoonlijk kunnen maken:

 • Maatwerk entertainment, muziek die past bij het moment
 • Ceremoniemeester die uw gasten door de avond heen begeleid
 • Culinaire invulling op persoonlijke wijze ingevuld
 • Gebruik van uw logo op verschillende momenten van de avond
 • Spectaculaire afsluiting

Graag laten we tijdens een rondleiding aan boord alle mogelijkheden persoonlijk zien. Wilt u, uw bedrijfsfeest in Rotterdam organiseren? Neem dan contact met ons op. Tip: Bekijk ook de mogelijkheden om uw bedrijfsfeest te organiseren in Rotterdam ons zusterhotel Hotel New York.

 

Nieuws

  Ontdek het nieuwe grillrestaurant aan boord

  Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft ee...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 31/3

  Pianobar – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Maaike den Dunnen zal… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 31/3

  Live muziek Club Room – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart omlijst Baer Traa de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda