Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Deze feestlocatie in Rotterdam is een prachtige locatie om uw feest te organiseren aan boord van een luxe cruiseschip!

“Een prachtig feest op een prachtige plek!”

Feestlocatie op een unieke locatie

Na jaren varen naar verre bestemmingen over wereldzeeën is het schip daar waar haar roots liggen: in de Rotterdamse haven. Een feestlocatie in Rotterdam met een werelds uitzicht over de Maas en de waanzinnige skyline van de dynamische stad Rotterdam, geniet iedereen van dit icoon.

Ten aanzien van de culinaire invulling heeft onze chef-kok zich dan ook laten inspireren door ingrediënten en gerechten uit de hele wereld, maar ook Rotterdamse producten. Gerechten die een moderne flair hebben gekregen met een vleugje van het chique verleden.

Vieren en genieten staat centraal op het ss Rotterdam! Denk dan eens aan een diner in de Queen’s Lounge of een feestavond in de Ambassador Lounge. De combinatie van culinaire topkwaliteit en warme, gastvrije service op een locatie met schitterend interieur en volop sfeer maakt van elk feest of diner een onvergetelijke happening. Kortom het ss Rotterdam is een unieke feestlocatie in Rotterdam!

Feestlocaties Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden om uw feest te organiseren op het schip. Met maar liefst 12 verschillende authentieke ruimtes is het ss Rotterdam de perfecte locatie. Zij hebben allemaal een eigen verhaal, zo is het ss Rotterdam de perfecte feestlocatie in Rotterdam. Zakelijk of feestelijk, vanaf tien tot meer dan tweeduizend personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan en uw doelstellingen realiseren.

Om een passende zaal te vinden, verzoeken wij een kijkje te nemen in het zalenoverzicht. U kunt zich ook oriënteren op een bijpassend arrangement.

Reserveren van feestlocatie aan boord

Reserveren of meer informatie over een feestlocatie aan boord van het ss Rotterdam? Neem contact op via +31 10 297 30 90 of stuur een mail naar info@ssrotterdam-events.nl.

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda