Celebrating New Memories

Kerst aan boord van het ss Rotterdam

Kerst aan boord van het ss Rotterdam

Geniet van prachtige decoraties, verrukkelijke lekkernijen en bijzondere activiteiten voor alle leeftijden. Dineer in stijl in de Club Room, proef de magie tijdens een heerlijke Kerstbrunch en ontdek nog veel meer. Welkom aan boord voor een feestelijk avontuur! Op deze pagina vind je alle informatie over Kerst op het ss Rotterdam.

Lido Grill

Lido Grill, hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten bereid in de speciale KOPA houtskooloven. Speciaal voor Kerst heeft het keukenteam een speciaal menu samengesteld om de gasten een onvergetelijke middag of avond te bieden.

Club Room

Op Kerstavond en op 1e Kerstdag is de Club Room geopend voor gasten met een speciaal 5-gangen diner. Laat je verrassen door chef Tony Strijk en zijn team. Ben je vegetarisch of eet je geen vis of vlees? Heb je een allergie of een intolerantie? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee. Je wordt feestelijk ontvangen met een glas prosecco en bij elke gang hebben wij alvast een lekker wijntje voor je uitgezocht!

Hoofdgerecht Club Room

Kerst in de Club Room

Er gelden vaste aankomsttijden voor het diner: 17:30/18:00/18:30/19:00 uur

De prijs voor het Kerstdiner in de Club Room bedraagt €129,00 euro per persoon inclusief wijnarrangement, mineraalwater, frisdranken, koffie en thee.

Reserveer Club Room

Kerstarrangementen

Kerst in het Lido Grill restaurant

Kerstarrangement Lido Grill

Een complete ervaring voor jong en oud! Laat je ’s avonds verwennen met een voortreffelijk 4-gangen diner in het sfeervolle Lido Grill Restaurant, beleef een onvergetelijke overnachting en begin de volgende dag met een heerlijk ontbijt voordat je weer aan wal gaat.

Kerst in de Club Room

Kerstarrangement Club Room

De Club Room is het pareltje van het ss Rotterdam waar je je ’s avonds laat verwennen met een verfijnd 5-gangen diner met seizoensgebonden ingrediënten. Geniet van een onvergetelijke overnachting en begin de volgende dag met een heerlijk ontbijt voordat je terugkeert naar het vasteland.

Kerstbrunch

Dit jaar verwelkomen we je op 24, 25 en 26 december graag weer voor een feestelijke Kerstbrunch in de schitterende Queens Lounge! Onze brunch wordt gepresenteerd in buffetstijl en biedt een uitgebreide selectie voor elk smaakpalet. Ontdek hier wat de brunch te bieden heeft. Voor €59,50 per persoon geniet je van deze heerlijke brunch, inclusief een assortiment non-alcoholische dranken en een glaasje bubbels bij ontvangst.

De Kerstbrunch is terug!

Er gelden vaste aankomsttijden om 11:30, 12:00 en 12:30 uur (let op: de brunch is voor alle aankomsttijden afgelopen om 15:00 uur).

Alcoholische dranken kunnen eventueel in de zaal worden gekocht.

Voor kinderen geld een gereduceerd tarief van €39,50 per kind. 

Reserveer hier de Kerstbrunch